Nieuws en agenda

Wij hechten aan de privacy van onze leerlingen. Om die reden vindt u op deze pagina slechts een selectie van ons nieuws, waarbij we één foto per artikel tonen. Ouders en verzorgers van onze leerlingen kunnen terecht op MijnSchool. Wie is ingelogd vindt daar het laatste nieuws, de agenda en andere actuele zaken.

5 januari, Gymopdrachten voor thuis!

In de bijlage een aantal energizers die gemakkelijk in te zetten zijn tussen de lessen thuis. Met vriendelijke groet, Beweegteam de Waadhoeke

17 november, Post van Sint

Post van Sint

 

Kayleigh haalde ons vanmorgen uit de klassen en vertelde dat er een geheimzinnige brief in de postbus zat, met een embleem van Sinterklaas .

Heel nieuwsgierig kwamen we met z’n allen bij meester Jurjen in de klas.Onze vermoedens werden bevestigd .....inderdaad een brief van Sint.

Hij liet ons weten dat hij graag op 3 december een bezoek wil brengen op de Flambou.Maar hoe dan in deze Corona tijd???Is het wel veilig?

Hoe kunnen wij veiligheid garanderen ?We hebben naar Corona vrije oplossingen gezocht:

Als allereerste:mondkapjes regelen !

En zeker op anderhalve meter blijven !

En in 2 zones blijven: een zone voor Sint en een zone voor de kinderen.

Safety First, dat kunnen wij regelen!!

De allermooiste oplossing is: Sint mag bij ons slapen.Natuurlijk op een echt bed, en de Pieten op een stapelbed.Maar ja dat alles hebben we niet.Weer hebben we oplossingen bedacht:Sint op een bed en de Pieten op een luchtbed.

En jippie: Tessa heeft wel een bed voor Sint !

Het begin is er.....nu de rest nog.

Wij gaan dit alles regelen voor onze Sint....tuurlijk kunnen wij en willen we dat.En een mailtje naar Sint....dat regelt meester even.Die heeft snelle typvingers.
En nu moeten de kinderen en meester en juffen goed samenwerken en even bepraten wie wat meeneemt.Het moet natuurlijk wel in stijl van Sint.

 

Laat ons even weten wat uw kind mag meenemen:

Voor Sint:

matras- kussen-sloop-deken-sprei-nachtkastje-lamp-pantoffels-borstel-tandenborstel+tandpasta en toilettas

 Voor de pieten:

luchtbed-slaapzakken-kussens-pyjama’s-tandenborstels-pantoffels-zaklamp

 

14 september, Brief van CBO Noardwest Fryslan

In de bijlage hebben wij een brief toegevoegd gemaakt door het CBO Noardwest Fryslan met informatie over het coronavirus.

In de brief staat ook een link naar de beslisboom neusverkoudheid. Soms is het niet helemaal duidelijk of uw kind wel of niet naar school toe mag. De beslisboom kan u daarbij helpen.

14 september, Flyer jeugdtheater

In de bijlage de flyer voor de start van het jeugdtoneel